El carrer de la Creu es converteix en escenari de la lectura de textos d'Espriu


  • Comparteix:

El carrer de la Creu acollirà la lectura d'Espriu per Sant Jordi

El carrer de la Creu acollirà la lectura d'Espriu per Sant Jordi

La Canals Galeria d'Art celebrarà Sant Jordi amb un record a Salvador Espriu. L'espai ha organitzat una lectura de poemes i textos de l'escriptor a càrrec de diverses personalitats com la diputada Àngels Ponsa i l'escultora Neus Colet, entre d'altres. La marató de poesia serà al carrer de la Creu a les cinc de la tarda.

El carrer de la Creu acollirà el dia de Sant Jordi una marató de poesia de Salvador Espriu oberta a tothom. Amb motiu del centenari del naixement de l'escriptor, la via pública serà l'escenari d'una lectura dels textos més representatius d'Espriu, alternats amb actuacions musicals i dramatitzacions.

El comissari nacional de l'Any Espriu, Xavier Bru de Sala, l'escriptor Rogeli Pedró i el poeta Ramon Balasch són algunes de les personalitats que s'encarregaran de llegir els textos d'Espriu. L'organitzador de l'acte i director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha fet una crida als santcugatencs perquè se sumin a l'esdeveniment i també participin a la lectura.

Josep Canals

Es farà en plena via pública perquè Salvador Espriu era un poeta del poble. Volem que sigui una autèntica marató en homenatge a un dels grans poetes nacionals.


La lectura començarà a les cinc de la tarda i s'allargarà fins les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.