Tres grups de percussió santcugatencs competiran al concurs de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge de la 5a edició del concurs de Barcelona / Font: Concurspercussiobcn.net

Imatge de la 5a edició del concurs de Barcelona / Font: Concurspercussiobcn.net

Les formacions Katakitinga, Karabassà i Bombotronic seran els representants santcugatencs en el 8è concurs de percussió de Barcelona que tindrà lloc aquest dissabte. La jornada començarà a dos quarts de set de la tarda amb un cercavila al parc del Guinardó però les finals no s'iniciaran fins les vuit del vespre.

Els percussionistes opten a premis en tres categories diferents: premis especials, categoria tradicional i categoria lliure. Aquestes dues últimes categories ja són conegudes per les formacions santcugatenques.

Kimbala, antic Karabassà, és el grup local que ha guanyat premis en més ocasions. En la 1a edició va quedar tercer en la categoria lliure, en el 2n i 3r concurs se'n va portar el primer premi en aquesta mateixa categoria i en la 4a edició va erigir-se campió de de les categories lliure i tradicional.

D'altra banda, Bombotronic ha estat l'últim santcugatenc en el podi, quedant en tercera posició de la categoria lliure en la passada edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.