Marató de versos de Martí i Pol a càrrec de l'Associació Pentagrama de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Associació Cultural Pentagrama organitza una marató poètica dedicada a Miquel Martí i Pol que se celebrarà avui al Casal de Cultura de Valldoreix. La marató, que comptarà amb la presència de poetes i entitats locals, és la tercera iniciativa que es fa a la nostra ciutat en memòria del poeta de Roda de Ter.

La desaparició de Martí i Pol ha calat fons a Sant Cugat. Bona mostra d'això és que el municipi acull diverses iniciatives que tenen com a tema central la figura del conegut poeta. A banda del cicle de poesia dels Amics de la Unesco i el concurs literari organitzat per les JERC, el col.lectiu Pentagrama també està preparant una vetllada dedicada a Martí i Pol, en forma de marató.

Entitats com Mira-Sol Teatre o la companyia Espiral col.laboraran en aquesta sessió, en què també tindran cabuda actors i poetes de la nostra ciutat. Un dels membres de Pentagrama, Eduard Araujo, ens dóna més detalls:

Eduard Araujo

Volem que participi tothom i sigui una iniciativa oberta a el públic en general


L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha rebut amb els braços oberts la celebració d'aquesta marató poètica. El vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà, ha subratllat el talent de l'entitat organitzadora, així com el fet d'engegar iniciatives que tenen la poesia com a principal reclam:

Josep Casadellà

La poesia és el súmmum de la literatura


La marató poètica en memòria de Miquel Martí i Pol tindrà lloc el 15 de febrer a les 7 de la tarda al Casal de Cultura de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.