Cristina Casale enamora el Teatre-Auditori amb un concert íntim i especial


  • Comparteix:

Cristina Casale durant l'actuació al Teatre-Auditori

Cristina Casale durant l'actuació al Teatre-Auditori

La pianista santcugatenca Cristina Casale ha trepitjat l'escenari del Teatre-Auditori aquest dissabte i ho ha fet per triomfar amb el concert 'The Classical and Jazz Concert'. La vetllada íntima amb l'artista s'ha servit de peces clàssiques, de ritmes de jazz, tango i bandes sonores que han encisat un públic que ha brillat amb la proposta. Les més de 200 persones que han assistit al concert han estat dalt l'escenari, tal com volia la pianista, observant cada un dels moviments i sentint la música més a prop que mai.



Cristina Casale ha trepitjat l'escenari del Teatre-Auditori per oferir un concert de música clàssica, però amb un repertori refrescant i renovat amb molts estils musicals. En la primera part Casale ha reunit peces per a piano de Beethoven, Chopin i una de Carla Garcia Ginjaume, una alumna de 17 anys del conservatori amb qui la pianista ha volgut demostrar la seva aposta per la pedagogia musical.

Cristina Casale

Sempre sóc partidària de connectar els inicis amb les finalitats. Penso que és molt important relacionar la pedagogia musical amb la professió de la música.


Després d'oferir als espectadors un refrigeri, les peces més jazzístiques han omplert una segona part que ha comptat amb la interpretació de temes de Mayerl i Kapustin, i on fins i tot s'ha pogut escoltar 'Dos tangos' de Piazzola. Abans d'interpretar cada cançó, Casale les ha situat en el temps i ha ofert un petit comentari de cada una d'elles i també dels seus compositors. El públic ha sortit emocionat amb la proposta.


Públic

Magnífic, fabulós./ Estic emocionada, m'ha fet recordar moltes coses./ Aquesta pianista és una artista, si tornés a tocar tornaria a venir al teatre per sentir-la.


Un cop demostrat el seu estil i el seu do musical dalt l'escenari, Casale seguirà ara immersa en molts projectes de futur, el que li portarà més dedicació, però, serà una futura gira pels Estats Units prevista per la primavera de l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.