El Sant Jordi valldoreixenc reuneix l'aposta cultural del territori


  • Comparteix:

La celebració de Sant Jordi a Valldoreix ha tret al carrer un any més el batec cultural del territori. La plaça del Casal de Cultura ha tornat a convertir-se en el focus de l'activitat de diverses entitats socials i culturals valldoreixenques. La suma de la mostra del teixit associatiu del territori i la tradicional venda de llibres ha donat com a resultat un particular Sant Jordi que ha permès als veïns gaudir d'una festivitat de proximitat, sense privar-los de les propostes santcugatenques o barcelonines d'aquest dimarts.

Els valldoreixencs tornen a avançar-se a la celebració de la festa del llibre per excel·lència a Catalunya. I ho fan refermant un any més la cura del territori per les iniciatives locals. Les associacions culturals i socials amb activitat al territori han tret els seus projectes a una plaça del Casal de Cultura amenitzada per la coral l'Harmonia de Valldoreix i el Cor Jove Music'Al-Cor. Tot un tast del caliu literari i musical que, segons el vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, no para de bategar al territori.

Joaquim Castelló

El cor de Valldoreix batega. Les iniciatives culturals sempre tenen resposta al territori.


La llibreria Paideia ha estat l'encarregada, enguany, d'exposar les novetats més destacades per aquest Sant Jordi. Els autors Blanca Busquets, Francesc Garriga Barata i Mariona Masferrer han acompanyat la jornada prenent contacte amb els seus lectors i desgranant amb ells detalls dels seus llibres.

Escriptors

Tot el que sigui apropar la lectura a la gent em sembla fantàstic. / Acostar-se a la gent en els llocs on viuen, on estimen és un espectacle. / Escriure el meu llibre ha estat un regal. Tenia moltes ganes de conèxer l'Àfrica més a fons.


La tradicional Fira d'Artesans ha complementat l'activitat a la plaça. La cobla La Selvatana de Cassà de la Selva ha marcat un any més el ritme de la ballada de sardanes, que ha tancat la festivitat de Sant Jordi a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.