Dues exposicions mostren el desastre de les guerres a la Biblioteca


  • Comparteix:

Una és cedida pel CASC i l'altra pel Col·legi de Periodistes.

Una és cedida pel CASC i l'altra pel Col·legi de Periodistes.

La Biblioteca del Mil·lenari acull, fins el 12 de febrer, dues exposicions dedicades a les conseqüències de les guerres. 'Els conflictes bèl·lics', organitzada pel CASC Sant Cugat i 'Els desastres de la guerra', cedida pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, són les dues mostres que es poden visitar en el marc de les activitats dedicades a la pau que la Biblioteca ha organitzat per al primer trimestre de l'any.

La mirada fotoperiodística denuncia les conseqüències implacables de tot conflicte bèl·lic en l'exposició 'Els desastres de la guerra'. Organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i per la Unió de Professionals de la Imatges i la Fotografia de Catalunya, la mostra presenta, entre d 'altres, fotografies del Líban, els Balcans, Ruanda, l'Afganistan, el Pakistan o el Zaire, països assolats per la destrucció, el caos i la misèria després de patir una guerra cruenta.

També emmarcada en les activitats dedicades a la pau, la Biblioteca acull l'exposició 'Conflictes Bèl·lics'. Organitzada per CASC Sant Cugat, aquesta exposició pretén, com la primera, remoure les consciències. I és que com comenta la directora de la Biblioteca, Pepa Forn, es tracta de dues exposicions que no deixen indiferents en cap cas.

Pepa Forn

És una exposició molt dura, que costa de veure sencera sense emocionar-se, i que jo recomano moltíssim.


Al febrer, les activitats de la Biblioteca se centraran en Colòmbia. També en aquest cas, dues exposicions aproparan la realitat d'aquest país llatinoamericà als santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.