El Rotary Club encomana energia i solidaritat en el concert benèfic de l'entitat


  • Comparteix:

Ritme i solidaritat s'han donat la mà aquest dissabte al Teatre-Auditori en el concert benèfic del Rotary Club, que ha recaptat prop de 12.000 euros en la 6a edició de la iniciativa. El Cor de Gospel Sant Cugat i el Grup Vocal Zetzània han encomanat entusiasme i alegria en un espectacle protagonitzat pel swing i el jazz més enèrgic. Els diners recaptats al concert, que ha exhaurit totes les entrades, es destinaran íntegrament a Càritas.

Prop de 12.000 euros i gairebé 800 espectadors. Aquestes són les xifres que defineixen el 6è concert benèfic del Rotary Club, però més enllà de les dades la cita ha estat protagonitzada pel ritme enèrgic del Cor de Gospel Sant Cugat i el Grup Vocal Zetzània. Swing, jazz i música 'a capella' han impregnat el Teatre-Auditori en una iniciativa que enguany ha buscat, a través d'una actuació amb tocs de gospel, arribar a més gent. Segons el president del Rotary Club, Joan Bruguera, la bona resposta dels santcugatencs en la 6a edició del concert demostra que la iniciativa està consolidada a la ciutat.

Joan Bruguera

Voldríem que tingués molt d'impacte. Estem consolidats i tenim una història important.


L'espectacle ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha agraït al Rotary Club la seva tasca a la ciutat i ha destacat l'alt compromís de Sant Cugat en iniciatives benèfiques.

Mercè Conesa

Destaca la solidaritat de la ciutadania de Sant Cugat. Som una ciutat compromesa. Vull agrair al Rotary aquest concert.


Aquesta és la segona ocasió que el Rotary Club destina els beneficis del concert solidari a Càritas. Segons Bruguera, aquesta decisió es justifica per la tasca que l'entitat solidària duu a terme a la ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.