'La asombrosa historia de Mr. Snow' porta el suspens al públic familiar


  • Comparteix:

La participació del públic ha estat constant durant l'espectacle

La participació del públic ha estat constant durant l'espectacle

L'il·lusionisme de 'La asombrosa historia de Mr Snow' ha deixat en suspens aquest diumenge el públic familiar del Teatre-Auditori. La màgia, els tocs d'humor i els elements audiovisuals s'han conjurat per crear un espectacle que, en format documental, ha explicat la llegenda d'un misteriós mag que va viure més de 100 anys i mai dormia. El públic, que s'ha convertit en el motor dels números d'il·lusionisme, ha respost amb grans aplaudiments la proposta.



La llegenda que envolta l'il·lusionista centenari Mr. Snow ha arribat aquest diumenge a Sant Cugat i ha fet palès l'impacte d'aquesta figura imaginària arreu de la geografia catalana. Segons el seu creador, Antonio Díaz, des de l'estrena del muntatge la bona acollida ha estat constant.

Antonio Díaz

L'espectacle ha anat 50 vegades millor del que havia pensat en un principi.


El format escollit per presentar la història de Mr. Snow ha estat el 'mockumentary', un documental fals que ha traspassat la tradicional pantalla de televisió per estendre a l'escenari bona part dels seus elements. D'aquesta manera, la combinació de 'flashbacks', 'flashforwards' i entrevistes ha fet més propera la llegenda de Mr. Snow. El reforç escènic que ha portat la música, uns grans números de màgia i la participació del públic ha creat un ambient, tal com ho va plantejar des d'un primer moment Díaz, molt cinematogràfic.

Antonio Díaz

Sempre m'han agradat les pel·lícules sobre vides de personatges. Per això he volgut crear un espectacle, en aquest cas, sobre un mag.


La bona resposta del públic al primer espectacle de Díaz al capdavant de la direcció i la producció l'ha motivat a engegar noves iniciatives. Entre elles, es troba un projecte audiovisual per a televisió i un nou espectacle, que s'estrenarà al novembre. De moment, 'La asombrosa historia de Mr. Snow' continuarà els propers mesos la seva gira per la geografia catalana i de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.