L'equador de la 2a Diada del Foc omple Sant Cugat de foc, fum i xivarri


Temes relacionats

La 2a Diada del Foc crema la ciutat de la mà de la cultura popular local ( 3/mai/13)


  • Comparteix:

Diversos correfocs ompliran de foc els carrers de la ciutat

Diversos correfocs ompliran de foc els carrers de la ciutat

La 2a Diada del Foc dels Diables de Sant Cugat arriba al seu equador aquest dissabte amb un programa carregat de foc, fum i soroll. Tallers infantils i l'actuació d'entitats culturals han protagonitzat el segon dia de la festa, que finalment s'ha quedat sense correfoc per la pluja. Les activitats tenen lloc a la plaça del Rei i la plaça d'Octavià. La Diada també compta amb actes per celebrar el 40è aniversari del Taller Jeroni de Moragas i un concert del grup Terratombats a la mitjanit.

Tallers infantils i un mural gegant han engegat a les onze del matí el segon dia de la Diada del Foc, que també ha acollit l'animació infantil i un gran taller de circ i màscares a les quatre de la tarda. La Diada s'ha unit enguany a la celebració del 40è aniversari del Taller Jeroni de Moragas.

El foc i el xivarri més intens amb la tabalada i el correfoc infantil han protagonitzat la tarda. Els Diables han anul·lat, però, el Correfoc de la Diada, que seguirà amb un sopar popular a les deu de la nit. El grup Terratombats posarà punt final a la vetllada amb un concert a la mitjanit.

La 2a Diada del Foc segueix aquest diumenge al matí amb jocs populars, un taller de tabalers infantils i una ballada de sardanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.