'Sant Cugat Balla' es tanca amb centenars d'espectadors en el ball de cloenda


  • Comparteix:

Centenars de santcugatencs segueixen la mostra a la plaça del Centre Cultural

Centenars de santcugatencs segueixen la mostra a la plaça del Centre Cultural

Els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dansa s'han tancat amb un dels balls de cloenda més concorreguts. Centenars de santcugatencs, sobretot famílies, han seguit des de la plaça del Centre Cultural la tradicional mostra de ball de les escoles de dansa local.

Després que la pluja del cap de setmana passat anul·lés la tradicional mostra de balls, aquest primer de maig ha lluït amb una exhibició que s'ha allargat dues hores. Famílies i molta gent jove no s'han perdut una iniciativa que, per alguns assistents, és una cita obligada del calendari cultural.

Espectadors

És una bona idea i amb aquesta poble han donat la clau perquè hi ha moltes escoles. / Venim perquè les nostres filles actuen i ho fem cada any.


Clàssic, contemporani, flamenc, jazz, hip-hop i tradicional han tingut la seva representació amb les diferents escoles de dansa amb seu a la ciutat. Molts dels espectadors consideren que resulta una bona excusa per sortir de casa, tot i que prefereixen més minuts per a les actuacions.

Espectadores

És molt maco i és una manera de sortir de casa i gaudir. / Molt bona iniciativa


Els grups que han participat són el quadre de ball del Centro Popular Andaluz (CPA), el Club Ball Esportiu Sant Cugat, Color Dansa, l'Escola de Ball Sant Cugat, Fusió, Música i Dansa, Gaia, el Grup Mediterrània, Nexus, Andança-Esbart Sant Cugat, Arabesc, el centre de dansa Laura Esteve i Viviana Hounie Estudi de Dansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.