El saxofonista Pee Wee Ellis participa en el segon disc de Fam de Funk


  • Comparteix:

Una actuació anterior de la banda / Font: Fam de Funk

Una actuació anterior de la banda / Font: Fam de Funk

El conjunt Fam de Funk, amb el santcugatenc Lluís Pascual a les seves files, gravarà el seu segon disc amb la col·laboració del saxofonista Pee Wee Ellis. Ellis, que és un referent internacional de la música negra, es reunirà amb Fam de Funk el 22 i 23 de maig per enregistrar alguns solos i veus del nou treball de la banda. A més, Pee Wee Ellis i Fam de Funk actuaran el 24 de maig a la sala Apolo per presentar els darrers temes del grup.

A diferència del seu primer treball, Fam de Funk ha elaborat un disc íntegrament amb composicions pròpies en català i en altres idiomes. Aquest segon treball comptarà amb la participació del saxofonista Pee Wee Ellis, que posarà veu i interpretarà solos en alguns dels temes. El músic i membre de Fam de Funk Lluís Pascual ha explicat com va sorgir aquesta col·laboració amb el saxofonista nord-americà.

Lluís Pascual

El 2009 va venir Pee Wee Ellis a Barcelona. S'havia assabentat que estàvem gravant un disc i li havia agradat molt. Aleshores vam fixar una col·laboració.


Fam de Funk i Pee Wee Ellis presentaran alguns dels nous temes en un concert el 24 de maig a les vuit del vespre a la sala Apolo de Barcelona. L'actuació comptarà amb la participació d'alguns músics que han col·laborat amb la banda els darrers anys com Joan Chamorro, Max Sunyer i Susana Sheisman, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.