Esclats de riure al Teatre-Auditori amb el showman David Guapo


Temes relacionats

L'humor de David Guapo arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori ( 4/mai/13)


  • Comparteix:

David Guapo ha aconseguit fer riure els prop de 800 espectadors que han deixat petit el Teatre-Auditori

David Guapo ha aconseguit fer riure els prop de 800 espectadors que han deixat petit el Teatre-Auditori

David Callejón, conegut artísticament com David Guapo, ha aterrat aquest dissabte al Teatre-Auditori per fer esclatar de riure el públic santcugatenc amb el muntatge '#quenonosfrunjanlafiesta'. L'humorista s'ha atrevit amb tot i tothom, des del rei fins als programes de televisió de més audiència. Fins i tot ha aconseguit que el públic es veiés reflectit amb l'ús que es fa dels telèfons mòbils. Els espectadors han aplaudit la naturalitat i la gran capacitat d'improvisació de l'humorista, que ha acabat cantant una cançó amb guitarra amb les paraules que han proposat ells mateixos.

Ja fa 10 anys que David Guapo trepitja escenaris, però va passar de ser un artista desconegut a un fenomen de masses gràcies a la televisió i a presentadors com Andreu Buenafuente i Berto Romero. Des de llavors, no hi ha programa de televisió que no hagi volgut aprofitar el seu talent, que ha arribat als teatres amb un muntatge que combina l'humor, la música i la improvisació. En els seus diàlegs David Guapo no deixa ningú viu i ho fa només per riure's de tot i de tothom. Des dels argentins, fins als gitanos, passant pel rei, pel món de la publicitat i el món de la música espanyola. Les seves fonts d'inspiració només tenen un secret, el punt de vista amb el qual observa tot el que passa, com ha explicat l'artista a Cugat.cat.

David Guapo

M'inspira el que veiem tots però sempre ho observo amb molt humor.


El públic ha esclatat a riure de forma constant durant la més d'hora i mitja de durada de l'espectacle amb uns diàlegs on l'humorista ha estat pendent en tot moment de cada una de les reaccions dels espectadors. Tot i portar molts anys trepitjant escenaris, la televisió ha aconseguit que David Callejón s'hagi convertit per a molts en un fenomen de masses del món de l'humor. Més enllà del poder d'aquest mitjà de comunicació, David Guapo té molt clar que el secret del seu èxit ha estat la perseverança, no abandonar mai allò que li agrada fer.

David Guapo

Sempre que m'ha sorgit l'oportunitat he pujat a l'escenari. I després de molts esforços quan arriba el moment cal estar a l'alçada perquè sinó res s'aguanta.


David Guapo seguirà ara portant el seu bon humor per diferents ciutats de l'Estat espanyol i les seguirà combinant amb les actuacions al Club Capitol de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.