Sant Cugat esdevé la capital de la dansa amb dos certàmens de ball

Més de 800 alumnes han convertit Sant Cugat en capital de la dansa

Cultura

Publicat el 5/mai/13 per Tamara Atienzar

El Teatre-Auditori s'ha convertit aquest diumenge en l'epicentre de la dansa en acollir la 5a edició del Campionat Coreogràfic Sant Cugat i el 3r Campionat de Hip Hop. La ciutat ha esdevingut la capital del ball aplegant uns 800 ballarins de Catalunya, Balears i el País Valencià, que han pujat a l'escenari per demostrar l'esforç que han fet durant tot el curs. Al matí el flamenc, les sevillanes i clàssic, entre d'altres disciplines, han omplert l'equipament cultural, per deixar pas a la tarda al hip hop.

Més de 800 ballarins de les categories bambino, infantil i juvenil han participat en els dos certàmens, que ha acollit la ciutat. La jornada ha començat amb la 5a edició del Campionat Coreogràfic Sant Cugat on les sevillanes, el flamenc, el jazz i el claqué, entre d'altres, han estat els protagonistes del matí. Una de les participants, Laura Torres, ha expressat la seva alegria per per haver participat en el concurs i haver guanyat un premi.

Laura Torres

Ha estat una experiència única, a més hem guanyat un premi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la tarda, el protagonista ha estat el hip hop i l'estètica ha estat el punt fort dels grups que han trepitjat l'escenari, segons un dels membres del jurat. A més, l'esforç dels alumnes durant tot el curs ha quedat plasmat en un concurs que ha comptat amb un alt nivell. El membre del jurat Fidel Buica ha explicat que se sent satisfet perquè els nens i nenes han donat el màxim i ha subratllat la importància de fer créixer hip hop amb els més petits.

Fidel Buica

He vist molt bones coreografies i un gran vestuari. Estic molt content perquè el hip hop ha de créixer amb els més petits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Es tracta d'una iniciativa de l'escola de dansa barcelonina Menchu Duran, que ha vist en el Teatre-Auditori l'escenari ideal per organitzar l'esdeveniment.