El Museu del Tapís tanca dos mesos per renovar l'exposició permanent


Temes relacionats

La Nit dels Museus proposa conèixer l'equipament mirant les estrelles ( 7/mai/13)


  • Comparteix:

La Casa Aymat ha penjat, de moment, el cartell de 'tancat'

La Casa Aymat ha penjat, de moment, el cartell de 'tancat'

El Museu del Tapís Contemporani ha tancat les portes per actualitzar l'exposició permanent. L'objectiu d'aquesta renovació és reforçar el discurs pedagògic amb un recorregut cronològic de les col·leccions. Està previst que el nou Museu del Tapís reobri a finals de juny.

L'aposta per una exposició cronològica dels fets i les obres vol fer èmfasi en l’evolució que va fer el tapís des de principis del segle XX fins els nostres dies per fer-la més entenedora per al visitant. D'aquesta manera, un espectador sense cap coneixement previ podrà entrar i sortir del museu amb un nou bagatge cultural sobre el tapís contemporani, sense necessitat d’una guia especial.

Malgrat que els textos de la mostra permanent estan en català, el visitant podrà obtenir fulls de sala en castellà i anglès i, en un futur, en francès, en demanda a la gran part de visitants d'aquest país. Una novetat, la incorporació del francès, que vol estrènyer lligams amb el Museu Jean Lurçat i de la Tapisseria Contemporània d’Angers.

El reforç pedagògic s'acompanya d’un reforç gràfic i un augment de peces, passant de les actuals 31 a un total de 44 peces originals, alguns d’artistes de reputació internacional, com la polonesa Magdalena Abackanowicz i Jean Lurçat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.