Conesa: 'Formiguera deixa un buit en la renovació del llenguatge fotogràfic'


Temes relacionats

Mor el fotògraf Pere Formiguera ( 9/mai/13)

Mascarell: 'Formiguera va exportar al món la singularitat del país' ( 9/mai/13)

El món cultural santcugatenc plora la mort de Pere Formiguera ( 9/mai/13)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lamentat la mort de Pere Formiguera de qui ha dit que 'deixa un buit en la renovació del llenguatge fotogràfic i artístic'. Conesa ha remarcat el respecte que tenia Formiguera dins la professió i la vàlua personal del santcugatenc, a qui va atorgar el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2010.

Conesa ha lamentat la pèrdua de Pere Formiguera, un artista de 'gran projecció internacional i vinculat a la ciutat'. Per l'alcaldessa, Formiguera és un dels artistes pioners en el tractament de tècniques inèdites en el camp de la fotografia 'per convertir-les en obres d'art' i un dels noms amb més projecció internacional de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Tenim un sentiment de tristesa i condol perquè realment hem perdut un gran artista. Un dels artistes més internacionals que ha tingut Sant Cugat.


Conesa ha afegit que Formiguera era un home apassionat per l'art i la fotografia, 'tenia un gran sentit de l'humor, era molt estimat entre els seus i respectat per la resta de la professió'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.