Els Gausacs comencen la Diada de Sant Ponç amb una cercavila i una actuació


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat en una actuació anterior

Els Castellers de Sant Cugat en una actuació anterior

La celebració de la Diada de Sant Ponç comença aquest dissabte de la mà dels Gausacs, que protagonitzaran una cercavila de castells a les sis de la tarda. Una hora més tard, els Castellers de Sant Cugat compartiran la plaça del Rei amb els Bordegassos de Vilanova en l'actuació de vigília de la Diada. A més, els Gausacs oferiran tallers i activitats diverses durant tot el cap de setmana.

Els camises verdes encaren la Diada de Sant Ponç amb la intenció de treure a plaça els primers castells de vuit de la temporada. Les ocasions per intentar-ho aquest dissabte seran la cercavila inaugural, que tindrà lloc a les sis de la tarda, i l'actuació de vigílies a les set a la plaça del Rei.

Més enllà dels espectacles castellers, però, els Gausacs ofereixen a les dotze del migdia un taller de bitlles catalanes al passeig del Paga-li Joan i una sobretaula amb cafè, ratafia i botifarra a les quatre de la tarda al local social. L'actuació de la Diada de Sant Ponç tindrà lloc aquest diumenge a les dotze del migdia a la plaça d'Octavià i comptarà amb la participació dels Castellers de Sabadell i els Castellers de la Vila de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.