Comediants demostra a pares i nens que l'òpera és entretinguda amb 'La Ventafocs'


  • Comparteix:

Moment de la funció d'aquest diumenge

Moment de la funció d'aquest diumenge

'La Ventafocs' de Comediants ha aterrat aquest cap de setmana al Teatre-Auditori per acostar el gènere operístic a les famílies. Es tracta d'una adaptació familiar a partir de l'òpera 'La Cenerentola' del compositor Gioachino Rossini, del famós conte de Perrault. La proposta de la companyia; molt visual, amb canvis en alguns personatges i una actualització del context; ha convençut el públic, que ha omplert les dues funcions previstes dissabte i diumenge.

El rerefons del famós conte de Perrault s'ha mantingut intacte, però la posada en escena, molt visual, colorida i dinàmica, ha aconseguit entusiasmar els més petits i els seus pares.

Un dels actor del muntatge, Xavier Fernández, ha explicat a Cugat.cat que, tot i ser un muntatge familiar, aquesta producció del Gran Teatre del Liceu aconsegueix trencar els prejudicis entorn l'òpera, especialment els dels adults.

Xavier Fernández

Pares que no han anat mai l'òpera quan acaba la funció ens diuen que aniran a veure òpera. Hi ha prejudicis sobre l'òpera, i pot ser molt interessant per a nens i per a pares.


La representació al Teatre-Auditori forma part del conveni que l'equipament municipal té amb El Petit Liceu per acollir algunes de les seves produccions pensades per al públic familiar. De fet, 'La Ventafocs' també ha comptat al nostre municipi amb funcions per a escoles, que es repetiran aquest dilluns i dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.