Els Castellers estrenen el 7 de 7 a la ciutat per a la Diada de Sant Ponç


Temes relacionats

Els Gausacs assagen castells de 7 en vigílies per posar-hi un pis més a la Diada (11/mai/13)


  • Comparteix:

Els Gausacs han estrenat aquest diumenge el 7 de 7 a Sant Cugat en l'actuació grossa de la Diada de Sant Ponç, que ha tingut lloc a la plaça d'Octavià. Tot i que finalment els camises verdes no han portat castells de 8 a plaça, també han descarregat una torre de 7 i un 5 de 7. Els Castellers de Sabadell i els Castellers de la Vila de Gràcia han acompanyat els Gausacs en la Diada, que ha clos amb set pilars conjunts davant del Monestir.

Tot i que inicialment els Gausacs tenien previst estrenar-se en la gamma de vuit aquest diumenge, la colla ha optat per la cautela i per aparcar, de moment, els castells de 8 que no descarten reprendre en futures actuacions de la temporada. Malgrat aquesta decisió, els camises verdes s'han lluït com a colla de 7 a la plaça d'Octavià, on han estrenat el 7 de 7 a Sant Cugat i han descarregat també el 5 de 7 i la torre de 7. Segons un dels caps de la colla santcugatenca, Toni Serra, l'actuació d'aquest diumenge ha estat per sota de les seves expectatives, però ha donat bons resultats.

Toni Serra

El vam estrenar a Igualada i ha estat una satisfacció poder portar-lo aquí, tot i que està una mica per sota de les expectatives de la Diada.


Els castells de 8 s'han vist a la plaça de la mà dels Castellers de Sabadell i dels Castellers de la Vila de Gràcia, que han descarregat dos 4 de 8 i un 3 de 8, entre d'altres. Alguns dels santcugatencs han expressat la seva passió castellera i s'han mostrat satisfets per les actuacions de les colles.

Assistents

M'agrada que combinin gent de totes les edats. Avui han pogut descarregar tots els castells. / Llàstima que els Gausacs no hagin fet castells de 8, però m'ha agradat molt. / És una de les primeres actuacions de la temporada i està molt bé.


Les properes actuacions dels Gausacs seran el 2 de juny a Mataró i el 9 de juny a Sabadell. Els castells dels camises verdes es podran veure a la ciutat per la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.