Camarasa, Bujosa i Erra s'enduen el Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

S'obre el termini per participar al 4t Concurs Ciutat de Sant Cugat (26/mar/13)


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Maria Erra / Font: JJMM Sant Cugat

Moment de l'actuació de Maria Erra / Font: JJMM Sant Cugat

La valenciana Clàudia Camarasa, el tarragoní Carlos Bujosa i la vigatana Maria Erra són els guanyadors de les tres categories del Concurs per a Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat. El certamen s'ha celebrat aquest cap de setmana a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i també ha premiat els santcugatencs Jaume Angelés, Clara Garriga i Marta Roca amb el premi especial reservat als participants locals en cada categoria. Un total de 54 artistes han competit en l'esdeveniment, que han organitzat les Joventuts Musicals i ha acollit actuacions d'intèrprets de piano, violí, trompa i violoncel, entre d'altres.

El Concurs per a Joves Intèrprets Ciutat de Sant Cugat vol premiar l'excel·lència musical i reconèixer la tasca dels centres d'ensenyament d'aquesta disciplina. Alumnes de Sant Cugat però també d'arreu dels Països Catalans han participat en l'esdeveniment, que des de divendres passat i fins diumenge ha acollit les interpretacions dels joves artistes.

El president de Joventuts Musicals, Martí Marín, s'ha felicitat pel nivell general dels intèrprets i ha destacat els elogis que s'han emportat per la bona organització del certamen.

Martí Marín

En general tothom ens ha felicitat pel fet que els concursants troben un espai i un temps adequat per preparar-se abans de sortir a l'escenari.


El certamen s'ha estructurat en tres categories en funció de l'edat dels participants: la categoria C, entre vuit i 11 anys; la categoria B, de 12 a 15 anys; i la categoria A, entre 16 i 20 anys. La guanyadora de la categoria A ha estat Clàudia Camarasa, acompanyada en el podi per Mireia Peñalver i Jaume Guri. Carlos Bujosa s'ha endut la categoria B, flanquejat en el podi per Andrea García i Erney Felipe Acosta. Finalment, la categoria C, ha estat per Maria Erra, que ha compartit el podi amb la seva germana Júlia i Paula Martínez.

L'acte d'entrega dels premis ha tingut lloc aquest diumenge al vespre i ha comptat amb un concert dels guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.