Els artistes locals demanen ajuts i espais d'exposició de les seves obres


  • Comparteix:

Assistents a una nova sessió del Pla de Cultura.

Assistents a una nova sessió del Pla de Cultura.

Els artistes de Sant Cugat necessiten l'ajuda del consistori i més espais de creació per poder promocionar les seves manifestacions culturals. Aquesta ha estat la línia central de la nova sessió del Pla de Cultura que, amb l'eix de creació, encara la recta final d'un procés participatiu que està recollint, fins ara, més d'un centenar d'aportacions ciutadanes.

La darrera taula de debat del Pla de Cultura ha estat, novament, un anar i venir d'intervencions ciutadanes. Tot i que en un principi la majoria de les intervencions procedien de representants d'entitats, sembla que poc a poc els anomenats 'usuaris individuals de la cultura' s'estàn implicant en aquest procés participatiu.

En el vector relatiu a la creació, bona part de les aportacions han anat dirigides a un paper més constant de l'Ajuntament a l'hora de promocionar els joves artistes. D'altres però, consideren, que Sant Cugat acull un nodrit grup de creadors que es mantindran sempre en l'anonimat. Escoltem algunes d'aquestes impressions:

Santcugatencs

Hi ha molts artistes, però tancats a casa


La següent sessió del Pla de Cultura sera dimarts a 2/4 de 8 a la Casa de Cultura. El tema del debat serà la relació entre cultura i memòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.