La il·luminació, eix central de les propostes de Dterra per a la Nit de l'Art


  • Comparteix:

Una activitat de la Nit de l'Art de l'any passat organitzada per Dterra / Font: Dterra

Una activitat de la Nit de l'Art de l'any passat organitzada per Dterra / Font: Dterra

La galeria-taller Dterra organitza una exposició col·lectiva de joieria i una instal·lació lumínica artística a l'assaig 'El elogio de la sombra', de Junichiro Tanizaqui en el marc de la Nit de l'Art d'enguany. Les activitats se celebraran l'1 de juny i aniran acompanyades d'una xerrada a càrrec del dissenyador d'il·luminació Maurici Ginés, que comptarà amb un tast de vins entre joies.

L'espai Dterra proposa un seguit d'activitats per a la Nit de l'Art que enguany comparteix data i espai amb la mostra Sant Cugat Actiu. El dijous 30 de maig, el dissenyador d'il·luminació Maurici Ginés oferirà una conferència sobre la importància de la il·luminació. Aquesta trobada, amb títol 'Els elogis de l'ombra', compta amb la col·laboració de Vins Noé, que oferirà un petit tast.

A més, Dterra ha organitzat una exposició col·lectiva de joieria que donarà el tret de sortida el dissabte 1 de juny i romandrà a l'espai artístic fins el 31 de juliol.

La galeria-taller posarà el punt final a les activitats de la Nit de l'Art amb 'Ombraviu', una instal·lació lumínica artística que decorarà la plaça del Doctor Galtés fins a la mitjanit. Aquesta proposta compta amb el patronici de l'empresa italiana amb seu a Sant Cugat, Iguzzini Illuminazione.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.