Els Tallers de Teatre Sílvia Servan conviden a la seva festa del 20è aniversari


  • Comparteix:

Membres dels tallers durant la presentació dels actes

Membres dels tallers durant la presentació dels actes

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan celebren els seus 20 anys d'història aquest dissabte amb una festa al carrer pensada perquè els més petits coneguin el món del teatre. Una gimcana teatral a la plaça de Barcelona a partir de les onze del matí engegarà les activitats que s'allargaran tot el dia i que finalitzaran amb un concert al Teatre La Unió a partir de les onze de la nit.

A les onze començaran les celebracions amb un seguit d'activitats a la plaça de Barcelona que s'allargaran fins al migdia. Cap a les dues de la tarda, els assistents podran gaudir d'una botifarrada. Després l'activitat continuarà a la plaça amb un cafè poètic i escenari boig a partir de les quatre. Una hora més tard, tindrà lloc el Cafè dels Miserables que comptarà amb la participació d'entitats santcugatenques. A les sis la festa es traslladarà cap al Teatre La Unió amb una cercavila.

Un dels coordinadors dels Tallers, Roger Casadellà, ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat que la intenció és oferir un tast de teatre als nens i nenes que mai hi han participat.

Roger Cassadellà

Jugarem i farem teatre. Volem que els nens que habitualment no fan teatre coneguin què és. Ho farem a través de jocs diferents.


A les set, ja la teatre, començarà l'acte commemoratiu. A les nou del vespre tindrà lloc un sopar teatral que donarà pas a al concert de Carles Belda i Marc Serrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.