Els Tallers de Teatre de Sílvia Servan es traslladen al carrer pels seus 20 anys


  • Comparteix:

Els Tallers de Teatre de Sílvia Servan han celebrat aquest dissabte el seu vintè aniversari, el tercer sense la presència de la seva fundadora, portant al carrer el caliu que els va veure néixer. Uns tallers infantils, actuacions d'alumnes i exalumnes, i una cercavila han omplert d'ambient festiu els carrers del centre de la ciutat. El Teatre la Unió, punt neuràlgic de l'activitat de l'entitat, ha acollit un emotiu acte d'homenatge a la figura de Sílvia Servan que també ha servit de cloenda de la jornada.

Professors, alumnes i exalumnes dels Tallers de Teatre de Sílvia Servan han traslladat al carrer bona part dels elements que marquen la seva activitat diària. Uns tallers infantils, actuacions dels alumnes, uns camerinos, un racó de vestuari, i sobretot l'ambient festiu han decorat la celebració a la plaça Barcelona. Una festa dels membres de l'entitat, però que també ha volgut arribar a tots els santcugatencs a través d'una gran cercavila pels carrers del centre de la ciutat. Precisament el contacte amb l'activitat del poble ha estat, segons la coordinadora dels tallers, Marta Uxan, una constant en la figura de la Sílvia Servan.

Marta Uxan

A la Sílvia Servan li agradava molt participar de les activitats del poble i nosaltres volem fer-ho encara més.


La rua teatral ha canalitzat l'activitat de l'espai cap al Teatre la Unió. L'equipament, que ha vist néixer i créixer el projecte dels tallers teatrals, ha estat l'escenari d'un homenatge carregat d'emoció, on s'ha recordat no només l'inici dels Tallers de Teatre sinó també la seva fundadora, desapareguda fa tres anys. L'empenta de Sílvia Servan ha estat, segons el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, la millor garantia de continuïtat dels tallers.

Xavier Escura

El primer que et ve al cap quan penses en la Sílvia és el coratge que va tenir contra tota mena d'adversitat i el seu compromís social i professional de rigor i qualitat.


L'aniversari marca una nova etapa en els Tallers de Teatre Sílvia Servan ja que els seus membres volen continuar més vinculats que mai a l'agenda cultural santcugatenca participant activament a les cites més significatives de la ciutat. Un exemple d'aquest objectiu serà la participació de l'entitat en la Festa Major d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.