Ana Belén recorda al Teatre-Auditori tots els homes que ha estimat


Temes relacionats

Ana Belén es retroba al Teatre-Auditori amb 'Los hombres que amé' (23/mai/13)

Ana Belén busca l'equilibri entre les velles i les noves cançons al Teatre-Audtiori ( 9/mar/08)


  • Comparteix:

Ana Belén ha mostrat al Teatre-Auditori com ha de ser un artista dalt l'escenari

Ana Belén ha mostrat al Teatre-Auditori com ha de ser un artista dalt l'escenari

La cantant Ana Belén ha tornat aquest dijous, després de cins anys, al Teatre-Auditori per oferir el concert 'A los hombres que amé', on l'artista ha interpretat peces de reconeguts artistes com Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina, Pedro Guerra i també del seu marit, Víctor Manuel, entre d'altres. Tampoc no hi han faltat alguns dels èxits de la seva trajectòria professional com 'Yo también nací en el 53', 'Contamíname', 'Derroche' i 'Sólo le pido a dios'. Durant més de dues hores la cantant ha emocionat i seduït un públic que ha acabat ovacionant l'artista en marxar.



Ana Belén ha arribat al Teatre-Auditori per seduir, una vegada més, un públic que l'estima i l'admira. En aquesta ocasió, la cantant madrilenya ha presentat cançons d'artistes que han marcat la seva trajectòria amb qui ha compartit rialles, incerteses, alegries i la saviesa de qui creu en el seu treball per sobre de tot. Així ho ha explicat al públic en iniciar el concert.

Ana Belén

Tinc amigues meravelloses, però les persones que han estat determinants a la meva vida han estat homes. Alguns fins i tot m'han deixat cançons. Aquest és el meu agraïment.


Acompanyada del seu fill David San José, als teclats i als cors, Ana Belén ha ofert un repertori íntim i molt proper amb cançons com 'Echo de menos' de Kiko Veneno, 'Y sin embargo' de Joaquín Sabina, 'Canción pequeña' de Víctor Manuel, 'Debajo del Puente' de Pedro Guerra i fins i tot s'ha atrevit amb 'Cançó de Matinada' de Joan Manuel Serrat. Abans de cantar cada una d'elles la cantant ha explicat què li ha ensenyat cada un dels artistes i què han significat en la seva vida i en la seva carrera professional. Totes aquests temes s'han barrejat amb clàssics de l'artista que han emocionat els espectadors.

El públic en sortir del concert no podia contenir ni l'emoció ni la satisfacció d'haver gaudit d'un recital 'brillant' de més de dues hores de durada.


Públic

Fantàstic, es noten els artistes bons en directe. / Fabulós, he somiat la meva joventut. / Vinc de molt lluny per veure-la, ha estat preciós.


Després del concert de Sant Cugat, Ana Belén seguirà ara la seva gira per diferents ciutats de l'estat i a finals de juny actuarà a Rubí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.