L'olor a benzina arriba a Sant Cugat de la mà de 'Fast & Furious 6'


  • Comparteix:

'Fast & Furious 6' porta l'acció als carrers de Londres / Font: Universal Studios.com

'Fast & Furious 6' porta l'acció als carrers de Londres / Font: Universal Studios.com

El sisè episodi de la saga 'Fast & Furious' i el seu repartiment habitual liderat per Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez i Jordana Brewster aterra aquest divendres als cinemes disposat a seguir cremant rodes, destruir mobiliari urbà i conduir tot tipus de vehicles motoritzats. Els cinemes Yelmo estrenen també 'Dead Man Down' amb Colin Farrell, Terrence Howard i Noomi Rapace i la producció estatal 'La Estrella' que compta amb Ingrid Rubio, Carmen Machi i Fele Martínez en el repartiment.

'Fast & Furious 6' reprèn la història dels protagonistes després dels successos de la darrera pel·lícula quan van derrocar un imperi mafiós de Rio de Janeiro i es van fer amb 100 milions de dòlars. Malgrat aquest èxit segueixen sent fugitius de la justícia i no poden retornar a casa. L'oportunitat que se'ls presenta és la de fer front a una organització de pilots mercenaris i potser guanyar-se l'indult. Aquesta producció de Hollywood s'estrena al Cinemes Cinesa i als Cinemes Yelmo.

L'altra estrena nord-americana, 'Dead Man Down', però dirigida pel danès Niels Arden Oplev explica la història de Victor, a qui dóna vida Colin Farrell, i que és la mà dreta del cap criminal Alphonse. Tots dos viuen una situació límit per l'amenaça d'un assassí que està acabant amb la banda. En mig d'aquesta situació, Victor coneix una dona misteriosa que busca venjança. Tots dos arribaran a un acord. Aquesta pel·lícula l'ofereixen els cinemes Yelmo.

La proposta espanyola de la setmana, que estrenen els Yelmo, és 'La Estrella'. Es tracta d'una història de superació fresca i romàntica dirigida per Alberto Aranda i basada en la novel·la homònima de Belén Carmona. La protagonista de la cinta és una persona alegre, positiva, i massa generosa amb qui la rodeja. Conjuntament amb Salva, el seu xicot de tota la vida, i Trini, la seva amiga de l'ànima, aparenta una felicitat irreal. S'ha oblidat d'ella mateixa però descobrirà que també té dret a ser feliç. El repartiment del llargmetratge el formen els catalans Ingrid Rubio i Marc Clotet, juntament amb Carmen Machi i Fele Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.