Pati de Llibres celebra cinc anys amb Jaume Sisa

Cultura

Publicat el 25/mai/13 per Núria Juanico

La llibreria Pati de Llibres ha celebrat aquest dissabte el seu 5è aniversari apropant als més petits els engranatges de la literatura infantil. Un arbre dels desitjos, jocs literaris i lectures entre pares i fills han explicat als més petits d'on surten els contes i com es construeixen. En la celebració, el cantautor Jaume Sisa ha desxifrat els secrets del seu llibre 'Qualsevol nit pot sortir el sol' en la presentació de l'obra a la ciutat.

Pati de Llibres va aterrar a Sant Cugat el 2009 per obrir les portes de la literatura als més petits, i per això ha dedicat aquests cinc anys a convertir-se en un punt de trobada entre autors, il·lustradors i lectors. Les activitats familiars i els conta-contes són el motor d'aquest establiment que, més enllà de vendre llibres, pretén mostrar-ne els engranatges interns perquè els més menuts puguin fer-se seves les obres. Amb aquest objectiu, la llibreria ha celebrat aquest dissabte el seu 5è aniversari fent créixer un arbre dels desitjos i impulsant jocs diversos que han fet reflexionar grans i petits sobre personatges de contes i escriptors d'històries infantils. Una de les fundadores de la llibreria, Diana Riba, ha explicat que la seva intenció és revelar els secrets dels llibres als més petits i apropar-los així a la literatura.

Diana Riba

Volem explicar com neix un llibre. Quan els nens escolten aquestes històries i coneixen l'autor, es fan el llibre molt seu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El cantautor Jaume Sisa s'ha unit a l'esdeveniment amb la presentació a la ciutat del seu llibre 'Qualsevol nit pot sortir el sol'. Sisa ha dedicat exemplars als seus lectors i ha subratllat que l'obra mostra una de les seves cançons més conegudes a través d'una perspectiva visual i diferent.

Jaume Sisa

Totes les cançons tenen més d'una història. El llibre mostra una perspectiva visual de la cançó i les connexions que es poden fer entre els personatges.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un pica-pica amb crispetes i llaminadures ha endolcit la celebració, que ha comptat amb la presència d'un centenar de persones.