Inici del termini d'inscripció a les activitats de juliol de la XCCP


  • Comparteix:

La XCCP proposa desenes d'activitats per passar l'estiu / Font: XCCP

La XCCP proposa desenes d'activitats per passar l'estiu / Font: XCCP

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) obre aquest dilluns i fins al 22 de juny el termini d'inscripcions per a les activitats del juliol, on la costura té un gran protagonisme. Patronatge i confecció, cosir una camisa i fer una motxilla per als més petits són alguns dels tallers organitzats. A més, la XCCP proposa activitats esportives, cursos de fotografia i de música per passar l'estiu més entretingut.

La Casa de Cultura oferirà cursos de patronatge i confecció, costura i ganxet XL a les seves instal·lacions. A més, la proposta inclou cursos d'iniciació a la fotografia i sessions especialitzades en fotografia de viatges. En l'apartat d'activitats esportives s'ofereixen classes de zumba i pilates. La Casa de Cultura també acollirà un tast de gintònics.

El Casino de la Floresta centra les seves propostes en la música: blues, soul, guitarra i saxo tindran espai a l'equipament municipal. Dues sessions de cinema a la fresca, un curs d'horticultura ecològica i cistelleria amb paper reciclat són altres de les propostes.

El Casal de Mira-sol aposta per activitats corporals: ioga, massatge en parella, dansa del ventre i tai-txi són alguns dels tallers per a aquest juliol. També s'ofereix un taller d'espelmes i l'ensenyament de la llengua de signes.

A les Planes, el casal aposta pels idiomes com a eix de les activitats d'aquest juliol. Diversos cursos d'anglès i tres sessions de català bàsic centren aquesta vessant. La informàtica, la cuina de l'àvia i un curs d'orientació a la muntanya són altres propostes.

El Casal de Joves TorreBlanca centra la seva programació en les activitats culturals amb una nit de punk-rock, música en directe i la projecció de curtmetratges.

A més, el Xalet Negre ofereix de l'1 al 18 de juliol activitats lúdiques per a nens, que tindran lloc de dilluns a dijous de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Aquest espai també acollirà el diumenge 30 de juny al migdia la festa d'inauguració amb contes i danses passades per aigua.

Les inscripcions comencen aquest dilluns i s'allarguen fins al dia 22 d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.