Exposicions i cinema a les biblioteques municipals aquest estiu


  • Comparteix:

Exterior de la Gabriel Ferrater

Exterior de la Gabriel Ferrater

Exposicions, projeccions i conferències són algunes de les propostes que les biblioteques públiques de la ciutat ofereixen aquest juny. La Gabriel Ferrater i la Marta Pesarrodona acolliran mostres que romandran tot el mes i que, entre altres temes, tractaran el paper de les dones a la literatura i els drets humans. A més, l'equipament mirasolenc acollirà un cicle de projeccions centrat en les eleccions presidencials dels Estats Units.

'Una literatura pròpia, dones escriptores' és el títol que la biblioteca Marta Pesarrodona, ubicada a Mira-sol, acollirà durant tot el mes. És una proposta de l'Institut Català de la Dona que es complementarà amb una conferència de l'autora santcugatenca que dóna nom a l'equipament. La xerrada serà el 12 de juny a dos quarts de vuit de la tarda.

Pel que fa a exposicions, a la Gabriel Ferrater l'11 de juny obrirà les portes la mostra 'Contra viento y marea', una proposta d'Amnistia Internacional. L'exposició romandrà a l'equipament fins a finals de mes. No serà l'única mostra que acollirà la biblioteca central. Una instal·lació a partir de poemes de J.V.Foix, titulada 'Tot n'és ple', es podrà visitar durant tot el juny.

A l'equipament mirasolenc, el cinema hi tindrà un pes important ja que s'han organitzat un seguit de projeccions de documentals i pel·lícules de ficció emmarcades en el cicle 'Les eleccions presidencials dels Estats Units a través del cinema'. Les sessions tindran lloc els dimarts i dijous a les setd e la tarda. 'Mr Smith go to Washington', 'Primary' 'The Best man', 'The Candidate', 'Dave' i 'Journeys with George' són els títols que es podran veure en aquest cicle.

Una sessió del conte el dia 12 a Mira-sol i una altra el 15 a Sant Cugat completaran la programació del mes vinent a les biblioteques municipals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.