Sant Cugat serà el primer escenari del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona


Temes relacionats

L'Esperanza Spalding més virtuosa i sensual sedueix el Teatre-Auditori (10/nov/12)

El Teatre-Auditori s'impregna de la màgia de la música cubana amb l'Orquestra Buena Vista Social Club (21/nov/11)

Bebo Valdés conquereix amb la seva música el Teatre-Auditori (12/nov/07)


  • Comparteix:

El Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona començarà l'edició d'enguany a Sant Cugat amb un concert de Saxophone Summit el 19 d'octubre. El Teatre-Auditori serà novament un escenari més de la iniciativa, que portarà la cantant Dianne Reeves a l'equipament santcugatenc.

El 19 d'octubre comença la 45a edició del festival i per primera vegada ho farà a Sant Cugat i amb noms de primer nivell de l'escena del jazz. Així s'ha anunciat aquest dimecres durant la renovació de la col·laboració de la ciutat amb el festival, que es remunta al 2006 i que des d'aleshores ha portat a l'escenari santcugatenc figures d'aquest estil musical.

El primer concert estarà protagonitzat per Saxophone Summit, una formació que basa els seus espectacles en la figura de John Coltrane i amb grans dosis d'improvisació. Ho ha explicat el director artístic del festival, Joan Anton Cararach, durant la roda de premsa d'aquest dimecres. Cararach també ha avançat que el 25 d'octubre hi haurà una segona actuació a la ciutat. En aquest cas anirà a càrrec de Dianne Reeves, considerada, ha dit, com l'hereva de les grans veus negres del jazz com Ella Fitzgerald i Sarah Vaughan.

Joan Anton Cararach

Nosaltres programem a Sant Cugat com a qualsevol altre lloc. La música no té fronteres i veiem Sant Cugat com un escenari més.


Cararach també ha posat de relleu la fermesa de l'aposta per l'escenari local i ha volgut agrair el patrocini de Sant Cugat Centre Comercial (SCCC). Segons ha explicat, fa possible posar a la venda les entrades a preus molt competitius: 24 euros, per al primer i 40, el segon, amb un 20% de descompte si s'adquireixen anticipadament. Enguany hi ha la possibilitat de comprar abonaments per a les dues actuacions per un preu de 50 euros, 40 si es compren anticipadament.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït la continuïtat de l'aposta santcugatenca del festival. Conesa ha destacat la col·laboració entre administració i empresa que permet tirar endavant la iniciativa.

Mercè Conesa

Per sortir de la crisi no n'hi ha prou amb polítiques d'austeritat. També necessitem la cultura i l'art. Les persones necessitem estímuls com aquests.


El Teatre-Auditori col·labora amb el Festival de Jazz des del 2006. Gràcies a això, han passat per Sant Cugat artistes com Esperanza Spalding, Chucho i Bebo Valdés, i Buena Vista Social Club, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.