Música i esperit per celebrar el 5è aniversari del Cor de Gospel Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cor de Gospel Sant Cugat durant una actuació

El Cor de Gospel Sant Cugat durant una actuació

El Cor de Gospel Sant Cugat inicia un any de celebracions per al seu cinquè aniversari amb una sèrie de concerts solidaris que tindran lloc fins la primavera vinent. Algunes de les actuacions previstes són al juny a Lleida, al novembre al teatre La Faràndula de Sabadell, al desembre al Teatre-Auditori en el cicle 'Els Grans del Gospel', i finalment a l'abril del proper any al Monestir.

Segons el Cor de Gospel Sant Cugat, el conjunt ha aconseguit ser un dels cors més nombrosos del Vallès i consolidar-se a la ciutat amb més de 100 cantaires. El director de la formació, Erwyn Seerutton destaca, però, que sense el valor de superació i les ganes d'aprendre dels cantaires no s'haguessin aconseguit aquestes fites.

Erwyn Seerutton

Un dels grans valors del cor és la constant superació dels cantaires i és molt important. També donem sortida a les capacitats individuals de cada un.


La celebració del cinquè aniversari va començar amb l'actuació solidària del cor al Teatre-Auditori en favor de Càritas Sant Cugat, que va aconseguir més de 13.000 euros. Els propers concerts s'allargaran fins a la primavera de l'any vinent i tindran lloc a diferents llocs de la geografia catalana. Hi destaca l'actuació del 16 de juny a Lleida en favor de la Fundació Arrels; el 22 de novembre a La Faràndula de Sabadell en benefici de Mans Unides i Càritas; al desembre la formació participarà novament al cicle 'Els Grans del Gospel' al Teatre Auditori i les celebracions finalitzaran a l'abril amb un concert al Monestir per aconseguir fons per l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI). La presidenta del Cor, Àngels Ponsa, destaca la voluntat de fer el primer i últim concert de celebració a Sant Cugat.

Àngels Ponsa

Hem volgut començar i acabar l'aniversari a Sant Cugat perquè és d'on som la majoria.


El Cor de Gospel Sant Cugat va nèixer ara fa cinc anys amb la voluntat de potenciar l'aprenentatge i difusió d'aquesta música d'arrel afroamericana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.