'El carrer del còmic' promou la cultura i el comerç a través de les il·lustracions


Temes relacionats

Una mostra recordarà els còmics dels il·lustradors florestans Toutain i Berenguer (13/mai/13)

Esteve Polls: 'A Espanya els dibuixants de còmic estem amagats' ( 8/abr/13)


  • Comparteix:

'El llanero solitario' de Polls centrarà la jornada

'El llanero solitario' de Polls centrarà la jornada

El carrer de la Creu es convertirà en 'El carrer del còmic' durant tot el cap de setmana. Pintura i signatures d'autors del còmic acostaran les il·lustracions als santcugatencs en una jornada que se centrarà en la figura del dibuixant santcugatenc Esteve Polls. La proposta s'inaugura aquest dijous a les sis de la tarda a la Canals Galeria d'Art.

Els punts forts del programa seran la visita comentada d''El llanero solitario' de la mà del seu autor, Esteve Polls, cada dia a les dotze del migdia i el col·loqui amb l'il·lustrador sobre la seva obra el dissabte a les vuit del vespre. Les activitats principals es completaran amb la projecció del film 'Sólo para supervivientes', que narra la història de la revista 'El víbora', aquest dissabte a les nou de la nit.

A més d'Esteve Polls, altres artistes locals com Ricard Valls es donaran cita en una iniciativa que comptarà amb un espai per a joves emprenedors. La coordinadora del projecte Greta Galeana ha remarcat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu d''El carrer del còmic' és reactivar la ciutat, el sector editorial i el còmic a través de la cultura i el turisme.

Greta Galeano

Volem reactivar la zona de darrere del Monestir i el sector editorial a través del còmic i la cultura.


Galeana també ha mencionat que s'espera l'assistència d'unes 3.000 persones i que l'objectiu és que l'activitat es pugui tornar a repetir l'any vinent.

Una de les activitats que es desenvoluparan en aquest espai és una pintura mural de quasi 40 metres quadrats de la mà dels artistes Aram Millet i Dani Berenguer. Es tracta d'una iniciativa que forma part del projecte 1, 2, 3 Graff, promogut pel Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.