'El carrer del còmic' promou la cultura i el comerç a través de les il·lustracions

'El llanero solitario' de Polls centrarà la jornada

Cultura

Publicat el 30/mai/13 per Tamara Atienzar

El carrer de la Creu es convertirà en 'El carrer del còmic' durant tot el cap de setmana. Pintura i signatures d'autors del còmic acostaran les il·lustracions als santcugatencs en una jornada que se centrarà en la figura del dibuixant santcugatenc Esteve Polls. La proposta s'inaugura aquest dijous a les sis de la tarda a la Canals Galeria d'Art.

Els punts forts del programa seran la visita comentada d''El llanero solitario' de la mà del seu autor, Esteve Polls, cada dia a les dotze del migdia i el col·loqui amb l'il·lustrador sobre la seva obra el dissabte a les vuit del vespre. Les activitats principals es completaran amb la projecció del film 'Sólo para supervivientes', que narra la història de la revista 'El víbora', aquest dissabte a les nou de la nit.

A més d'Esteve Polls, altres artistes locals com Ricard Valls es donaran cita en una iniciativa que comptarà amb un espai per a joves emprenedors. La coordinadora del projecte Greta Galeana ha remarcat en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu d''El carrer del còmic' és reactivar la ciutat, el sector editorial i el còmic a través de la cultura i el turisme.

Greta Galeano

Volem reactivar la zona de darrere del Monestir i el sector editorial a través del còmic i la cultura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Galeana també ha mencionat que s'espera l'assistència d'unes 3.000 persones i que l'objectiu és que l'activitat es pugui tornar a repetir l'any vinent.

Una de les activitats que es desenvoluparan en aquest espai és una pintura mural de quasi 40 metres quadrats de la mà dels artistes Aram Millet i Dani Berenguer. Es tracta d'una iniciativa que forma part del projecte 1, 2, 3 Graff, promogut pel Casal de Joves TorreBlanca.