Verdi serà l'eix del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat


  • Comparteix:

Concert d'una edició anterior / Font: Camerata Sant Cugat

Concert d'una edició anterior / Font: Camerata Sant Cugat

La 10a edició del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat se centrarà, enguany, en l'obra de Giuseppe Verdi. La cita tindrà lloc la primera setmana de juliol a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i va dirigida a professionals i estudiants de l'àmbit del cant, però també de la comunicació. El període d'inscripcions estarà obert fins al 27 de juny.

El curs arriba, enguany, amb la voluntat de reunir els alumnes que han passat per les seves aules durant aquest període. Ho faran a través d'un concert l'1 de juliol que servirà per inaugurar les sessions que s'allargaran tota la setmana. El director de Camerata Sant Cugat i del curs, Xavier Baulies, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que han obtingut una gran resposta.

Xavier Baulies

Volem involucrar els exalumnes. Tots han respost molt afectuosament. És una satisfacció arribar als 10 anys i mantenir la vinculació amb ells.


L'altre eix del curs serà Giuseppe Verdi, ja que enguany se celebra el bicentenari del seu naixement. Com és habitual, l'oferta formativa es divideix en nivell formatiu i perfeccionament. La iniciativa combina lliçons i conferències. El periodista Marcel Gorgori parlarà de les òperes de Verdi i el doctor Pedro Clarós abordarà la salut vocal en el cantant. Aquestes dues propostes són obertes a tot el públic.

El curs finalitzarà amb dos concerts protagonitzats pels estudiants. El primer serà dissabte a l'Escola de Música Victòria dels Àngels i el segon tindrà lloc diumenge al Claustre del Monestir. Aquest darrer recital també servirà per lliurar els Premis Camerata 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.