Més de 50 treballs es presenten a la XIV Biennal Mostra d'Art Contemporani Català


  • Comparteix:

Una cinquentena d'artistes de tot Catalunya i el principat d'Andorra han presentat ja els seus originals per participar en la Catorzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català. Aquest dissabte, el jurat, format per representants de les arts plàstiques catalanes, es reunirà a Sant Cugat per seleccionar la trentena d'obres que formaran part d'aquesta exposició itinerant que impulsen conjuntament la Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament.

Els organitzadors de la Catorzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català han decidit allargar el termini de presentació d'obres fins dijous, tot i que les bases establien que el termini acabava diumenge. De moment, s'han recollit unes més de 50 obres.

Pel que fa a la presència santcugatenca en la XIV Biennal, Josep Canals encara no ha pogut determinar el nombre exacte d'obres presentades, però ha manifestat la seva esperança que algun creador de la ciutat resulti seleccionat donat l'alt nivell artístic de la ciutat:

Josep Canals

Estic segur que també en aquesta edició de la Biennal hi haurà presència d'artistes santcugatencs perquè aquí hi ha un molt bon nivell.


La Biennal 2004, que recorrerà diferents ciutats de Catalunya i del Principat d'Andorra, és un dels actes culturals adherit al Fòrum de les Cultures 2004. Precisament, el tema de les propostes, segons estableixen les bases de la mostra, és 'La cultura de la diversitat i el mestissatge'. La tinent d'alcalde de Serveis Personal, Àngels Solé, ho explica.

Àngels Solé

Vam voler que els artistes fessin una reflexió plàstica sobre els diferents valors que defensa el Fòrum.


La catorzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català arrencarà el proper mes d'abril al Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.