Una vintena de propostes farà gran els Petits Camaleons


Temes relacionats

Cugat.cat convoca un concurs musical de joves talents pel Petits Camaleons ( 4/jun/13)


  • Comparteix:

El festival musical per a nens Petits Camaleons amplia escenaris i tornarà a reunir aquest octubre grans figures del panorama musical a Sant Cugat. Aquesta 2a edició comptarà amb Macaco, Els Pets, Gossos, Jaume Sisa, Albert Pla i Andrea Motis & Joan Chamorro, entre d'altres, que posaran el ritme a una iniciativa que incorpora la carpa del Circ Raluy com a nou escenari. La cita, que s'ha presentat aquest dimarts, tindrà lloc el 5 i 6 d'octubre a l'entorn del Teatre-Auditori.

La 2a edició de Petits Camaleons ja té cartell. Artistes com Macaco, Els Pets, Gossos, Jaume Sisa, The Pinker Tones & Albert Pla i Andrea Motis & Joan Chamorro pujaran als escenaris del festival fet a mida dels més petits.

La programació es completa amb les propostes de Blaumut, The Pepper Pots, Sant Andreu Jazz Band, The Mamzelles, responsables de la cançó 'Envàs, on vas?', i el popular Andreu Rifé, creador del tema principal de 'Polseres Vermelles'.

L'impulsor de la iniciativa, Albert Puig, ha explicat que el cartell s'ha confeccionat amb una àmplia varietat d'estils per mantenir la funció de fons del festival, apropar tot tipus de música als més petits.

Albert Puig

Hem buscat estils diferents. Creiem en el punt pedagògic perquè els nens i nenes puguin descobrir les diferències entre instruments i formacions.


Els peculiars instruments de l'Orquestra Fireluche també tindran el seu espai, a més de Joan Dausà i Els Tipus d'Interès, Esther Condal, Laira Torres i Pol Cruells, conegut com a membre d'Els Amics de les Arts. Els escenaris santcugatencs també acolliran les actuacions del finalista de la versió francesa d''Operación Triunfo' Ramon Mirabet i els joves talents de Núria Graham i Sara Pi, a més de la Banda dels Petits Camaleons.

Les actuacions es repartiran entre el Teatre-Auditori i el pati i l'aula magna de l'escola de Música Municipal Victòria dels Àngels, com l'any passat. Enguany, però, la col·laboració del Circ Raluy fa que el festival posi en marxa un nou escenari que serà la carpa del circ que s'instal·larà al parc de l'Arborètum. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat que d'aquesta manera s'ofereix més comoditat als assistents.

Pep Tugues

El Circ Raluy entra com a col·laborador. Ens cedirà la carpa que ens permetrà mantenir la programació però ampliar el servei


Més d'una vintena de propostes entre les quals no faltaran els concerts santcugatencs amb Pulmon Beatbox i The Risas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.