Cyan actuarà al festival Arenal Sound davant més de 200.000 assistents


  • Comparteix:

Cyan actuarà davant de 200.000 persones / Font: Arenalsound.com

Cyan actuarà davant de 200.000 persones / Font: Arenalsound.com

La formació Cyan, que lidera el santcugatenc Javi Fernández, actuarà al festival Arenal Sound de Borriana, que en l'edició passada va comptar amb 250.000 assistents. El grup presentarà el seu nou disc titulat 'Delapso' i compartirà escenari amb altres grups com Lori Meyers, Manel, Txarango i David Ferreiro.

El festival de música Arenal Sound arriba aquest agost a la seva 4a edició amb un cartell on la formació santcugatenca Cyan hi està present. El grup actuarà davant més de 200.000 assistents que ompliran la platja de l'Arenal, ubicada al poble castellonenc de Borriana, des del 30 de juliol fins al 4 d'agost.

Cyan pujarà a l'escenari el dia de la inauguració del festival, el 30 de juliol. Durant la resta de dies grups com Editors, Dorian, Manel, Txarango, Canteca de Macao i Bongo Botrako, entre d'altres, posaran música a la nova edició del festival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.