Platea acosta als santcugatencs la creació teatral


  • Comparteix:

Moment de la representació al Casal de Joves TorreBlanca

Moment de la representació al Casal de Joves TorreBlanca

L'estudi Platea ha mostrat aquest dissabte el seu mètode de formació teatral amb una classe oberta a la ciutadania. Els alumnes han ofert al Casal de Joves TorreBlanca una exhibició d'allò que han après durant el curs.

Per tancar el curs, l'estudi de formació teatral Platea ha ofert sobre l'escenari una classe oberta a la ciutadania. La mostra, que Platea organitza per segon any, ha estat protagonitzada pels alumnes amb l'objectiu de demostrar les seves habilitats teatrals amb diversos textos, tal com ha explicat una de les sòcies fundadores i codirectora de l'entitat, Míriam Alamany.

Míriam Alamany

És una manera d'obrir als ciutadans el procés del teatre que fa l'escola. Convidem a veure allò que es fa en una classe.


L'estudi de formació teatral Platea prepara per aquest juliol casals d'estiu per a nens amb la complicitat d'altres entitats. L'activitat es desenvoluparà a la Casa de Cultura i té l'objectiu d'apropar el teatre, la dansa, la batucada i les arts plàstiques als més petits a través de tallers que començaran l'1 de juliol i s'allargaran fins al dia 26. La matriculació, que finalitzarà el 30 de juny, es pot fer a través de la pàgina web de Platea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.