L'EMD augmenta la dotació econòmica del seu premi literari fins a 1.800 euros


  • Comparteix:

Entre el jurat hi ha el valldoreixenc Baltasar Porcel.

Entre el jurat hi ha el valldoreixenc Baltasar Porcel.

L'EMD presenta avui les bases del concurs del Premi Literari de Valldoreix, dotat en 1.800 euros en la categoria adulta i 900 en la juvenil. El dia 26 de juny finalitza el termini d'inscripcions del certàmen que tindrà a l'escriptor Baltasar Porcel com a membre del jurat. Els organitzadors esperen que la participació d'enguany superi les 40 persones de la passada edició.

Joves de 12 a 17 anys de dins i fora de Sant Cugat poden participar al concurs en la categoria juvenil, mentre que els majors de 18 hauran de fer-ho a la categoria adulta. Les bases del concurs es poden consultar a l'EMD de Valldoreix, on s'han de presentar els treballs fins el 26 de juny.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, serà el president del jurat que enguany porta moltes novetats. A banda de la presència de l'escriptor Baltasar Porcel, s'ha ampliat el nombre de membres per tenir un major ventall de disciplines. Escoltem Josep Casadellà:

Josep Casadellà

Volem que aquest concurs sigui el més exitós dels que s'han realitzat fins ara


El veredicte del Premi Literari de Valldoreix es donarà a conèixer el 28 d'octubre, durant la celebració de la sessió plenària de l'EMD. L'entitat espera que l'afluència de públic sigui superior a la de l'any passat. Josep Casadellà:

Josep Casadellà

Creiem que amb un professor al jurat els alumnes s'animaran més a participar


El premi de la categoria adulta és de 1.800 euros, mentre que el de l'apartat juvenil és de 900. El lliurament dels premis es farà en un sopar al Club de Tennis de Valldoreix, que encara no té data prevista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.