Espiral arrenca la seva programació estable amb l'obra 'Prèssec Confitat'


  • Comparteix:

Un dels moments clau de l'obra

Un dels moments clau de l'obra

La inauguració de la temporada estable de teatre de la companyia Espiral ha comptat amb l'assistència d'un centenar de persones. El Casal de Cultura de Valldoreix s'ha convertit, per un dia, en l'escenari d'una trama d'embolics amb tocs policíacs a càrrec de la companyia 'Cul-i-seu', de Sant Vicenç de Castellet.

Una monja tafanera pot posar en perill el proper cop d'una tronada banda d'atracadors. Aquest és el reclam de l'obra 'Préssec confitat' que ha arrencat les rialles i aplaudiments d'un públic entregat durant les dues hores que ha durat l'espectacle.

D'aquesta manera ha arrencat la temporada estable que ha confeccionat la companyia Espiral. La seva directora, Trini Escrihuela, ha fet un balanç molt positiu de l'inici del cicle:

Trini Escrihuela

Sala plena, jo ja estic contenta!


La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montse Turu, s'ha encarregat d'inaugurar la temporada estable de teatre. Turu s'ha mostrat molt satisfeta amb aquesta comèdia d'embolics:

Montse Turu

La gent ha tingut l'oportunitat de passar-ho bé


La propera obra de la programació serà el primer diumenge de març amb 'Nit de reis', amb la companyia 'Xalana'. Aquesta serà la primera vegada que Espiral incorpora un clàssic de Shakespeare a la programació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.