Pou d'Art bufa les espelmes del seu 15è aniversari


  • Comparteix:

Pou d'Art ha celebrat 15 anys

Pou d'Art ha celebrat 15 anys

Confiar en la creativitat per continuar creixent amb noves idees. Aquest és el repte que es marca la galeria Pou d'Art per als propers anys, segons la seva directora, Maria Fabre, en la festa de celebració dels 15 anys de l'espai artístic que ha tingut lloc aquest dimecres.

Més d'una trentena de nens i nenes han omplert la sala-taller Pou d'Art durant tota la tarda per celebrar el 15è aniversari de la galeria. L'espai mira al futur amb optimisme i noves idees per continuar creixent, segons la directora, Maria Fabre. Pou d'Art apostarà per novetats com un taller de robòtica i els tallers tradicionals com el de pintura.

Maria Fabre

Ens reinventarem i oferirem nous tallers per adaptar-nos als nous temps.


Fabre també ha recordat tots els alumnes que han passat pel taller en aquests 15 anys i s'ha mostrat satisfeta i agraïda per la feina d'aquest període. La celebració també ha tingut espai per als alumnes adults de la galeria que han exposat els seus treballs de pintura i han manifestat la seva alegria per formar part de l'aniversari.

K. Alavedra / M. Romero / M. Lechuga

És molt gratificant veure que els alumnes s'ho passen bé. / Exposar és un reconeixement a l'esforç i la constància. / M'he demostrat que sóc capaç de fer art.


Per celebrar el quinzè aniversari, la galeria ha preparat una festa amb el taller anomenat 'Post-it ART' on els més petits han participat durant tota la tarda, i un pastís d'aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.