La Penya Mil·lènium presenta el seu calendari 2004 a Joan Laporta al Camp Nou


  • Comparteix:

La presentació va comptar amb Lluís Recoder, Joan Laporta i Jaume Guixà.

La presentació va comptar amb Lluís Recoder, Joan Laporta i Jaume Guixà.

La Penya Mil.lènium de Sant Cugat ha presentat al Camp Nou la segona edició del seu calendari, que enguany està dedicat a la Trobada Mundial de Penyes Blaugranes que es va celebrar a Granollers. L'alcalde i el president del Barça han presidit l'acte, en el què han remarcat la contribució social de Mil.lènium al barcelonisme.

Les instal.lacions del Camp Nou han estat l'escenari de la presentació del Calendari de la Penya Mil.lènium 2004. Enguany, el tema central del calendari seran les diferents activitats que es van desenvolupar durant les jornades de la Trobada Mundial de Penyes Blaugranes que va tenir lloc a Granollers.

Les imatges també incorporen la imatge de presidents de diverses penyes blaugranes del Vallès. A més, la fotografia corresponent al mes de desembre està dedicada al centenari del Barça, ara fa 4 anys. Escoltem el president de la Penya Mil.lènium, Jaume Guixà:

Jaume Guixà

Pensàvem que la Trobada Mundial seria un bon motiu perquè tots hi vam gaudir molt


L'alcalde de Sant Cugat ha presidit l'acte, acompanyat pel president del Futbol Club Barcelona. Lluís Recoder s'ha congratulat de la tasca realitzada per la Penya Mil.lènium, i la qualificat de referent dins el món del barcelonisme:

Lluís Recoder

La Penya Mil.lènium conrea molt el sentiment barcelonista


De la mateixa opinió és Joan Laporta que ha agraït amb les següents paraules el calendari confeccionat per la Penya Mil.lènium:

Joan Laporta

Vull agraïr a la Penya Mil.leni que fomenti el barcelonisme amb iniciatives com aquesta


Els representants de les penyes blaugranes de tot Catalunya han assistit a l'acte de presentació del calendari, com és el cas de la Penya Blaugrana Sant Cugat que acaba d'iniciar els actes de commemoració del 25è aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.