La Costa Brava, el Celler de Can Roca i Ferran Adrià, protagonistes als cinemes


  • Comparteix:

Cartell oficial 'Menú degustació'

Cartell oficial 'Menú degustació'

La cuina catalana protagonitza les estrenes d'aquest divendres als cinemes Cinesa amb el film 'Menú degustació' que ha comptat amb l'assessorament de Ferran Adrià i el Celler de Can Roca. Per la seva banda, els cinemes Yelmo porten a la pantalla 'Somos gente honrada', 'Trance' i 'Insensibles' com a estrenes principals.

'Menú degustació' converteix la Costa Brava en l'escenari on es desenvolupa l'acció de la pel·lícula. El director de la cinta és Roger Gual, que porta la història d'una parella que ha reservat, amb un any d'antelació, taula en el millor restaurant del món. Quan arribi la data, ja no estaran junts però no renunciaran a la seva reserva, que suposarà el seu retrobament.

El film 'Somos gente honrada' torna a reunir a dos dels actors de la sèrie 'Los hombres de Paco', Miguel de Lira i Paco Tous. En aquesta ocasió, interpreten el paper de dos homes de 50 anys que es veuen a l'atur i amb un futur difícil. Una situació que canviarà quan un matí de pesca es trobin amb 10 quilos de droga i decideixin vendre-la.

El director de pel·lícules com 'Trainspotting' i 'The Beach', Danny Boyle, torna al cinema amb 'Trance', una cinta que mostra una banda de lladres d'obres d'art. En el robatori més important del grup, un dels membres pateix un cop al cap i queda inconscient. Després de dies a l'hospital, el protagonista seguirà sense recordar el lloc on es troba amagada la pintura.

Els actors catalans Àlex Brendemühl i Irene Montalà protagonitza el film 'Insensibles', la història d'un cirurgià que necessita un trasplantament i per sobreviure es llança a la cerca dels seus pares biològics. En la seva cerca descobrirà que, als Pirineus durant la Segona Guerra Mundial, un grup de nens eren insensibles al dolor físic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.