The New Catalan Ensemble s'uneix amb Andrea Motis & Joan Chamorro


  • Comparteix:

El projecte agrupa onze músics dalt l'escenari amb un repertori comú / Font: The New Catalan Ensemble

El projecte agrupa onze músics dalt l'escenari amb un repertori comú / Font: The New Catalan Ensemble

El contrabaixista santcugatenc David Mengual acompanya Andrea Motis i Joan Chamorro en un nou projecte musical que puja als escenaris amb The New Catalan Ensemble. La iniciativa agrupa 11 músics de perfils molt diversos que han versionat peces tradicionals i han creat cançons a partir de poemes en català.

El conjunt The New Catalan Ensemble s'uneix amb la banda Andrea Motis & Joan Chamorro en un nou projecte musical. Fruit d'aquesta fusió ha sorgit un repertori de peces clàssiques versionades i cançons a partir de textos de poetes catalans com Joan Margarit, Enric Casasses i Sebastià Alzamora.

L'estrena del repertori tindrà lloc el 29 de juny al festival Í-taca del Baix Empordà i també es podrà escoltar el 12 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i el 20 de febrer a l'Auditori de Barcelona en un concert que s'enregistrarà en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.