Les corals La Lira i L'Aliança s'uneixen per portar la música tradicional al Claustre


  • Comparteix:

Més de 150 persones han gaudit del concert

Més de 150 persones han gaudit del concert

La Societat Coral La Lira i la Societat Coral L'Aliança de la Garriga han unit aquest dissabte les seves veus en el segon concert del cicle 'Nits de Música al Claustre'. Obres com 'Un cant festiu', 'Flor de la Garriga' i 'Els pescadors' han omplert el Claustre del Monestir del to tradicional amb cançons de caramelles i havaneres. El concert, emmarcat en la trobada de cors de Clavé, ha destacat per la coordinació i la unitat de les dues corals, que ha anat més enllà de compartir escenari en un tram final del concert molt emotiu i treballat.

Les dues corals, exclusivament masculines, han treballat plegades abans del concert per oferir un recital coordinat. El director de la Societat Coral La Lira, Eloi Jover, ha explicat que aquesta coordinació és el que ha fet especial el concert.

Eloi Jover

Hem volgut que fos diferent. Hem donat importància al cant comú, a compartir cançons, idees, emocions.


El repertori l'han composat cançons tradicionals de caramelles i havaneres que han omplert el Claustre del Monestir. El director de la Societat Coral L'Aliança de la Garriga, Enric Roca, ha destacat que l'estètica i l'acústica converteixen el Claustre en l'escenari ideal.

Enric Roca

El marc és incomparable, és molt bonic i a més té molt bona acústica, no ens ho esperàvem.


El concert s'emmarca en la nova proposta cultural de la ciutat 'Nits a Sant Cugat', que engloba una vintena de propostes, entre elles les 'Nits de Música al Claustre', per viure la cultura d'una manera diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.