Lluís Marquina, a les tardes d'estiu de l'emissora municipal amb 'Músicàlia'


  • Comparteix:

Lluis Marquina torna amb la seva música a Cugat.cat / Font: TV3.cat

Lluis Marquina torna amb la seva música a Cugat.cat / Font: TV3.cat

El periodista santcugatenc Lluís Marquina torna aquest diumenge a la graella de Cugat.cat (91.5FM) per produir i presentar 'Musicàlia', de cinc a set de la tarda. El nou espai, que s'emetrà per les emissores associades de La Xarxa durant els caps de setmana d'estiu, programarà música catalana d'actualitat sense oblidar grans clàssics del pop-rock i apunts de la Nova Cançó.

Lluís Marquina està especialitzat en l'àmbit de la tecnologia i treballa a TVC des del 2001. En aquest període ha estat coordinador de continguts de 'Generació digital', que actualment presenta, i anteriorment va presentar l'informatiu juvenil 'Info K'.

Marquina ha presentat altres programes de música a l'emissora municipal com 'La llista' i 'Música.cat'. El locutor ha destacat que 'Musicàlia' serà una bona manera per 'refrescar' les tardes del cap de setmana amb temes de qualitat.

Lluís Marquina

Des de Cugat.cat farem una selecció de grups que canten en català, ja siguin actuals o històrics.


'Musicàlia', que es podrà escoltar de cinc a set de la tarda, s'emetrà fins al 28 de juliol només els diumenges i a partir d'aquesta data també els dissabtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.