El nou Superman sobrevola Sant Cugat amb el segell de Christopher Nolan


  • Comparteix:

El personatge de Superman, de nou a la gran pantalla / Font: Warner Bros

El personatge de Superman, de nou a la gran pantalla / Font: Warner Bros

Superman cobra vida de nou a la pantalla gran amb 'El hombre de acero' i de la mà del director de 'Watchmen', Zack Snyder, i la producció del responsable de la saga 'Batman', Christopher Nolan. El film es pot veure als dos cinemes locals igual que 'Monstruos University', preqüela del film d'animació de monstres de la casa Pixar.

Zack Snyder i Christopher Nolan uneixen els seus talents per crear una nova pel·lícula sobre l'home d'acer. En aquesta ocasió, Clark Kent té el rostre del desconegut Henry Cavill, que interpreta el periodista amb doble identitat i poders sobrehumans.

El temps passa i en aquesta entrega Diane Lane i Kevin Costner interpreten els pares adoptius de Superman. Russell Crowe recupera el paper del pare biològic que fa uns anys va fer cèlebre el desaparegut Marlon Brando.

El públic familiar també pot optar per les noves aventures dels protagonistes de 'Monstruos SA', de Pixar. L'entrega 'Monstruos University' arriba en forma de preqüela per explicar l'origen de la relació dels personatges recordant com va ser el seu ingrés a la universitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.