El grup d'artistes 7xset porta set formes diferents de veure la vida a través de l'art

Les set artistes van començar a treballar fa nou mesos

Cultura

Publicat el 25/jun/13 per Tamara Atienzar

Set dones santcugatenques del col·lectiu d'artistes 7xset han portat les seves obres en una mostra a la Casa de Cultura després de prop de nou mesos de treball. El resultat ha quedat plasmat en set cases de fusta i metacrilat iguals però amb interiors diferents on les artistes han reflectit la seva manera d'entendre la vida i l'art.

Cèlia Conesa, Claudia Salamonesco, Dolores Mayorga, Emma Sabadell, Maria Fabre, Marta Ballvé i Tatiana Blanqué són les autores de 'Sinergies', un conjunt de set cases de fusta blanca i metacrilat que deixa veure l'interior de cadascuna d'elles. Les artistes han partit d'un mateix origen: l'estructura en forma de casa per reflectir una experiència individual de l'art i la vida.

L'artista Tatiana Blanqué s'ha mostrat satisfeta pel teball i el resultat final. De la seva banda, Maria Fabre ha explicat que ha plasmat la seva forma de ser a l'interior de la casa.

Artistes

Ha estat un procés llarg però molt enriquidor. / És un autorretrat amb una part fosca que és la meva vessant més íntima.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'important paper dels artistes al municipi perquè suposa la creació de talent per a la ciutat i el seu futur.

Merce Conesa

Avui tenim una mostra del talent artístic de la ciutat amb projectes originals que porten a la reflexió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exposició també ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura, i es podrà visitar fins al 15 de setembre.