Els cinemes porten la història de dos becaris a Google i el nou film de Will Smith


  • Comparteix:

La història de dos becaris a Google arriba al cinema / Font: Theinternshipmovie.com

La història de dos becaris a Google arriba al cinema / Font: Theinternshipmovie.com

El film protagonitzat per Vince Vaughn i Owen Wilson, 'Los becarios', i la nova pel·lícula de Will Smith, 'After earth', són les estrenes d'aquest divendres als cinemes locals. A més, els Yelmo porten el film romàntic 'Antes del anochecer'.

Dos homes de 40 anys a l'atur que comencen a treballar a Google com a becaris, és el fil conductor de 'Los becarios'. Billy i Nick han perdut la seva feina i estan convençuts que la causa ha estat no haver-se adaptat a les noves tecnologies. Quan comencin a treballar hauran de competir amb joves molt més familiaritzats amb la tecnologia que ells.

La cinta 'After earth' porta la història d'un pare i el seu fill que viuen pràcticament sols a la Terra perquè la humanitat ha abandonat el planeta per colonitzar altres móns. El pare patirà un accident i el seu fill haurà de lluitar en un món ple de criatures que volen acabar amb els humans.

El film 'Antes del anochecer' mostra el retrobament de Jesse i Celine a Grècia. Han passat nou anys des de la seva última trobada romàntica i gairebé dues dècades des que van coincidir per primer cop en un tren amb destinació a Viena. Potser aquesta serà la seva última oportunitat per tornar a estar junts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.