El Cicle de Cinema d'Autor s'amplia amb la projecció de clàssics


  • Comparteix:

'L'apartament' de Wilder, un clàssic de les històries d'amor / Font: Filmsite.org

'L'apartament' de Wilder, un clàssic de les històries d'amor / Font: Filmsite.org

L'Ajuntament i Cinesa amplien la seva col·laboració amb els cicles de cinema en versió original i oferiran a partir de setembre un cicle de pel·lícules clàssiques. Aquest nou cicle temàtic, que s'afegeix a l'infantil, es projectarà els últims dilluns de mes. En paral·lel, el Cicle de Cinema d'Autor habitual amplia a tres les sessions a causa de l'èxit.

Els amants del cinema de qualitat en versió original estan de sort. Les sales Cinesa projectaran, amb la col·laboració del consistori, un cicle de cinema clàssic per satisfer la demanda dels seguidors dels films que són icones de la història cinematogràfica.

Es tracta d'un pas endavant pel cinema en versió original a la ciutat, segons el regidor de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Hi volem aquelles grans produccions de tota la vida, pel·lícules que tothom espera i no passen de moda.


El crític cinematogràfic i col·laborador de Cugat.cat, Àngel Comas, programarà el cicle, que presentarà en breu la selecció de films escollits. Aquesta aposta s'afegeix al cicle de cinema infantil que aquest any, amb 11 cintes, ha rebut 1.332 espectadors.

Un èxit que ja arrossega des de fa anys el Cicle de Cinema d'Autor que, a partir del setembre, amplia a tres les sessions amb una nova projecció a les cinc de la tarda, que se suma a les habituals de dos quarts de vuit del vespre i les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.