El cicle de Cinema a la Fresca valldoreixenc arrenca amb 'Intocable'


Temes relacionats

Valldoreix proposa passar les nits caloroses amb cinema a la fresca (17/jun/13)


  • Comparteix:

El film ha estat guardonat amb diversos premis / Font: Cartell oficial

El film ha estat guardonat amb diversos premis / Font: Cartell oficial

El melodrama francès 'Intocable' és la primera proposta del cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix, que s'estrena aquest divendres al Casal de Cultura de Valldoreix a un quart i cinc d'onze de la nit. 'Alvin i els esquirols 3', 'Les aventures de Tintín i el secret de l'Unicorn' i 'Lo imposible' són els altres films que es projectaran durant les nits de divendres d'aquest mes.

Basada en fets reals, 'Intocable' explica la història de Philippe, un ric aristòcrata que queda paraplègic a causa d'un accident. Philippe contractarà Abdel, un jove negre de la perifèria parisenca amb qui establirà una profunda amistat. La següent proposta, 'Alvin i els esquirols 3', arribarà divendres de la setmana vinent i està pensada per als més petits. El 19 de juliol continuarà el cinema d'animació amb 'Les aventures de Tintín i el secret de l'Unicorn'. El drama serà l'encarregat de tancar el cicle amb 'Lo imposible', basada en el drama d'una família que va sobreviure al tsunami del sud-est asiàtic durant el Nadal de 2004.

Les tres primeres pel·lícules es projectaran en català, mentre que la darrera serà en castellà. Totes, però, comptaran amb subtítols perquè les persones amb discapacitats auditives puguin seguir l'argument amb normalitat. El vocal de Cultura de Valldoreix, Joaquim Castelló, ha posat l'accent en la implicació dels valldoreixencs en la creació del programa.

Joaquim Castelló

Els ciutadans i les associacions han participat en l'elaboració del cicle. Hem vist que tothom tenia moltes ganes de col·laborar.


La sessions tenen lloc els divendres a un quart i cinc minuts d'onze de la nit, a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.